Garantie


Op alle aankopen geven wij 2 maanden garantie en op Ledlampen 6 maanden, datum ontvangst pakket geld als leverdatum aankopen welke retour gestuurd worden in verband met garantie dienen in de originele verpakking te worden teruggestuurd met een begeleidend schrijven met hierin vermeld de omschrijving van de klacht, gebruik het met de bestelling meeverzonden formulier hiervoor.
Voor Ledstrips geld tevens dat deze uitsluitend retour genomen worden indien deze ongebruikt en in de ongeopende verpakking zitten client dient voor plaatsing de Ledstrip te controleren op defecten, reeds gebruikte ledstrips worden niet teruggenomen.
Al onze produkten zijn voorzien van de leveringsdatum op de verpakking en het produkt zelf, indien deze zijn verwijderd dan is de garantie niet meer van toepassing.
Produkten welke door de klant zelf zijn gewijzigd, aangepast en/of op maat zijn gemaakt hetzij door verkeerd gebruik defect zijn geraakt zijn  van garantie uitgesloten.
Wel heeft elke particuliere klant altijd het recht binnen 7 dagen de koop ongedaan te maken door het gekochte
in de originele verpakking retour te sturen met bijgesloten de bevestigings e-mail met daarop vermeld de reden tot terugzending uitgesloten zijn opruimings en op maat gemaakte artikelen als ledstrips, snoeren en ledmodulen.
Vermeld tevens een rekening nummer waarop het aankoopbedrag kan worden teruggestort.
www.signleds.nl

  • Contact
  • ©   www.signleds.nl        Alle rechten voorbehouden. Signleds aanvaard geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele fouten op deze site, foto's bij de artikelen dienen uitsluitend ter indicatie.